Wat anderen zeggen over de behandelingen…

Vandaag ben ik bij Jantiene geweest. Ik kom al jaren in haar salon. De ontvangst is hartelijk en persoonlijk. Ik geniet van de behandeling die zij geeft. Er zijn meerdere keuzes en Jantiene biedt ze  ” op maat aan “, dus op jouw gericht. Dat maakt het voor mij bijzonder. De producten, de geuren en haar persoonlijke benadering maken het voor mij dat het een echt verwenmoment is.

Liesbeth

Gisteren weer een zoveelste top behandeling gehad van Jantiene. Ik kom al jaren bij haar en vindt haar behandelingen de allerfijnste. De hele setting, verzorging, de producten, ik kwam weer helemaal ontspannen thuis. Bovendien is mijn huid zichtbaar opgeknapt. Ik zie er weer veel beter uit! Jantiene, voelt gewoon heel goed aan wat ik nodig heb, elke weer! Thanks!

Froukje

Scroll naar boven