“Elk moment is een nieuw begin”

Wie ben ik

Persoonlijke aandacht en rust staan bij al mijn behandelingen centraal

Jantiene Baan portret

Mijn naam is Jantiene Sara Baan. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en transpersoonlijk coach. Ik ben geboren in 1976 en opgegroeid in een tuidersfamilie. Ik kom uit een gezin met 5 kinderen, waarvan ik samen met mijn tweelingzus de jongste ben. Van mijn vader heb ik een kwaliteit van Rust meegekregen en van mijn moeder haar Liefdevolle Verzorging. Ik heb van mijn familie een rijke bagage meegekregen, die ik heb mogen onderzoeken.

Na diverse jaren als stewardess gewerkt te hebben besloot ik verder te gaan met Jasara, praktijk voor holistische behandelingen. Hierbij zie ik schoonheid in een groter geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant, maar op wie je werkelijk bent, wat je voelt en wie je als mens wilt zijn.

Na vele jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik mij tot NLP Practioner, Master en Transpersoonlijke coaching Counseling (TCC ) ontwikkeld. Hierbij heb ik les gehad van Eric Schneider, een welbekende psycholoog, filosoof en internationaal trainer die NLP verder in een spiritueel kader heeft geplaatst.

Scroll naar boven