"Schoonheid en wellness in de zuiverste vorm"

Wie ben ik

Persoonlijke aandacht en rust staan in de behandelingen centraal

Jantiene Baan portret

Graag stel ik mijzelf aan u voor: mijn naam is Jantiene Baan (1976). 
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren de nodige vakkennis en ervaring te hebben opgedaan, besloot ik mijn eigen praktijk te beginnen zodat ik een optimale verzorging kan bieden zonder haast.

Schoonheid komt van binnenuit en graag help ik u met het bereiken van de balans tussen het innerlijk en het uiterlijk, met gebruik van eerlijke huidverzorgingsproducten die de huid vanaf buitenaf verbeteren en mooi houden.

Bent u net zo enthousiast over een natuurlijke aanpak als ik, neem dan gerust contact met mij op voor een heerlijke behandeling naar keuze.

Wat doe ik

100% natuurlijk, ayurvedisch en holistisch

Jasara is een schoonheidssalon gericht op huidverzorging en wellness in de zuiverste vorm. Ik ga voor 100% natuurlijke huidverzorging omdat dit garant staat voor een gezonde stralende huid. Wat je op je gezicht smeert moet je ook kunnen eten!

De producten waar ik mee werk

Puur Natuur

Weleda

Weleda heeft al ruim 95 jaar ervaring en weet hoe natuurlijke ingrediënten mooi kunnen samenwerken voor een optimaal resultaat voor je huid. Weleda gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke oorsprong wordt gegarandeerd door het internationaal erkende keurmerk NATRUE

 

Lakshmi

Huidverbetering en wellness in een.
De producten van Lakshmi zijn zuiver natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten, bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij.

Lakshmi is ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen.
De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere, ontspannen uitstraling.

Wilt u thuis ook genieten van deze heerlijke producten? Dat kan. De Lakshmi-producten waar ik in de salon mee werk zijn bij mij ook te verkrijgen.

Wat is Ayurveda?

Vata, Pitta en Kapha

Lakshmi is 100% natuurlijk, biologisch, Ayurvedische en dierproefvrij. Maar wat is nu ayurveda?

Ayurveda is de wetenschap van het leven, een eeuwenoude genees- en levenswijze uit India.
Ayurveda erkend drie types persoonlijke constituties ofwel levensenergieën, Dosha's genaamd: Vata, Pitta en Kapha en alle combinaties hiervan.
Middels een vragenlijst bepalen wij uw constitutie zodat wij de producten volledig op u af kunnen stemmen.

Behandelingen met Lakshmi zijn meer dan een schoonheidsbehandeling alleen. Door aromatherapie en de drukpuntmassages wordt u ook innerlijk in balans gebracht. 

Lakshmi kijkt niet alleen naar de zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak. Dankzij aromatherapie en naturopathie zijn de Lakshmi-behandelingen in staat om de drie Dosha's in balans te brengen en de verhoudingen in ieders persoonlijke constitutie  te herstellen.

 

Voeding is het eerste, het laatste en het beste medicijn
Scroll naar boven