“Elk moment is een nieuw begin”

Mamabehandeling

Ontspanning, verlichting, bezinning en een moment heerlijk voor jezelf en de baby

MAMABEHANDELING

De mamabehandeling is ontwikkeld om de zwangere vrouw tijdens de zwangerschap en na de bevalling een specifieke wellnessbehandeling te geven. Elke periode van de zwangerschap kent zijn eigen behoeften. Ontspanning, verlichting, bezinning en bewust een moment heerlijk voor jezelf en de baby. Als we uitgaan van 9 maanden zwangerschap en 3 maanden herstelfase na de bevalling kunnen we de mamabehandeling in 4 sessies indelen. Deze zijn heerlijk om allemaal te doen, maar ze kunnen ook apart geboekt worden.

Mama I in de eerste 3 maanden van de zwangerschap;

Mama II in maanden 4, 5 en 6  van de zwangerschap;

Mama III in  maand 7, 8 en 9 van de zwangerschap;

Mama IV  6 weken tot 3 maanden na de zwangerschap.

Alle behandelingen beginnen met een aromatisch voetenbad. Gezicht, hals en decolleté worden gereinigd, massage, een voedend masker, hoofdhuidmassage en/of armmassage, inwrijven van de voeten worden bij elke behandeling geïntegreerd. Daarnaast onderga je ook nog andere elementen die van toepassing zijn op de fase van de zwangerschap.

Tijdens Mama I ligt de focus op het gezicht indien je last hebt van een onrustige huid of de rug indien de rug gespannen is.

Tijdens Mama II ligt de focus op de benen;
Veel zwangeren vrouwen hebben in de periode last van zware benen en/of onrustige benen. Na het aromatische voetenbad worden je voeten en benen volledig gemasseerd om ontspanning en doorbloeding te stimuleren.

Tijdens Mama III ligt de focus op de buik en de rug;
Je buik en onderrug worden gemasseerd zodat je een verlicht gevoel kunt ervaren door de ontspannen massagegrepen.

Tijdens Mama IV ligt de focus op het herstel;
Indien je last hebt van je rug beginnen we met een weldadige rugmassage. Je kunt immers weer op je buik liggen. Bij andere klachten stemmen we in overleg af waar je behoefte aan hebt.

De behandelingen duren ongeveer 90 minuten en kosten 89,50 euro.

Alle uitgevoerd met 100% natuurlijke plantenextracten.

Mocht je een afspraak willen maken of overige informatie wensen neem dan gerust contact met me op.

Scroll naar boven