Lichaamsbehandelingen

Kom tot rust en ontspan

hotstone massage

HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage en aromatherapie, vanuit de gedachte "geest, lichaam en ziel zijn één".
De massage heeft een diep ontspannende en helende werking.  Het lichaam wordt eerst gemasseerd met warme olie en daarna met warme stenen. Dit heeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan stromen.

Een hotstone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

60 minuten € 71,50

Reiniging rug

REINIGING VAN DE RUG

Kom tot rust met de ontspannende en reinigende rugbehandeling. Deze rugbehandeling bestaat uit een zoutscrub, een rugmassage met warme etherische olie, onzuiverheden verwijderen en tot slot een voedende en reinigende rugpakking inclusief een warmtedeken zodat uw rug zoveel mogelijk kan profiteren van de werking van de verzorgende ingrediënten.

45 minuten € 45,00

30 minuten € 29,50

In combinatie met een gezichtsbehandeling
Deze behandeling kan naar wens gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling.
Rug- en reinigingsbehandeling van het gezicht

90 minuten € 94,50

Rug, nek en schoudermassage

GEZICHT-, DECOLLETÉ- EN NEKMASSAGE

Een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en de afvoer van afvalstoffen. Het is een verfijnde massage die zowel de oppervlakte als de diepere gezichtsweefsels en drukpunten behandelt. Een gezichtsmassage heeft een natuurlijk facelift-effect en brengt de energie van het lichaam weer in balans. Bij een gezichtsmassage worden de schouders tot de kruin gemasseerd. Door een combinatie van technieken wordt meer resultaat geboekt. onder andere worden de nekspieren goed ontspannen, worden de bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiestromen verbeterd, verdwijnt spanningshoofdpijn en krijg je een heerlijk rustig gevoel. 

De behandeling bestaat uit :
Massage van het gezicht, hals , nek en decolleté en een hoofdmassage.

45 minuten € 42,50

De behandelstoel is heerlijk verwarmd om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

ANANDA ANTI-STRESSBEHANDELING

Een heerlijk holistische behandeling voor iedereen die veel stress en werkdruk ervaart. Deze behandeling is gericht op ontspanning en het los laten van stress. De Ananda Anti - Stress behandeling is een aangename behandeling die aroma therapie en reflexologie combineert.

 

De behandeling bestaat uit:
* Stimuleren van drukpunten op de rug (Shiatsu), handen, voeten en benen.
* Geurbeleving van het gelaat met aromatherapie.
* Reiniging van het gezicht
* Gezichtsmassage met rozenkwarts edelstenen
* Massage van de nek met hotstones
* Hand- en voetmassage

 

De behandeling wordt afgesloten met een klankschaal. De klankschaal biedt diepe ontspanning van het lichaam door trillingen.
Hierdoor komen spanningen los waardoor het lichaam weer kan herstellen.
U krijgt een flesje bloemwater met essentiele olien mee naar huis.

90 minuten € 94,50

CHAKRA MASSAGE

Energetisch en ontspannend!

Een balancerende behandeling van de chakra's met 7 verschillende essentiële chakra-oliën en edelstenen. Je komt zowel lichamelijk, mentaal als op energetisch niveau tot een diepe rust! Herstel van innerlijke energie en hormonale balans. 

Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Het zijn onzichtbare energiecentra die bij je lichaam horen, stel ze voor als een draaiend wiel. De zeven belangrijkste chakra’s hebben allemaal een eigen functie, ze corresponderen stuk voor stuk met bepaalde lichaamsfuncties en mentale eigenschappen. Ze liggen op één lijn langs je ruggengraat: van je stuitje tot je kruin. In een ideale wereld staan alle chakra’s open en kan de levensenergie vrij stromen. Als er langere tijd negatieve energie je chakra’s binnenstroomt kan er een blokkade ontstaan welke gevolgen kan hebben voor je gehele welzijn. Deze disbalans zorgt voor vermindering van energie, fysieke en mentale klachten. 

Door het balanceren en reinigen van de chakra’s kan de energie weer goed doorstromen. Het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest.

De behandeling
Je ligt ontspannen op een behandeltafel in een heerlijk geurende ruimte, bij voorkeur in gemakkelijk zittende kleding en toegedekt met een zachte deken. De behandeling start met een op jouw Ayurvedische constitutie (Vata, Pitta of Kapha) afgestemde geurbeleving en relax-ritueel met essentiële oliën. Na een warme voetmassage volgt een korte zachte buikmassage met een warme steen, aansluitend een rustige massage op de chakra's met de 7 bijpassende essentiële oliën en edelstenen. Hierna laat ik de edelstenen even op je chakra’s inwerken en dit is een fijn moment om de behandeling af te ronden met, naar keuze, in stilte of een klankschaalbeleving.
Na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee en eventueel je ervaring nabespreken. 

Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De prijs is 67,50 inclusief voorgesprek en nagesprek met een kopje thee.

60 minuten € 67,50

Hotstones

MEER OVER DE HOTSTONE MASSAGE

Massage met warme stenen is een methode die vroeger heel gangbaar was bij Indiaanse volkoren. Ze gingen opzoek naar Basaltstenen die ze verwarmden om er pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. De warmte van de stenen en de druk van de stenen dringen diep door in het spierweefsel. 

Hotstone massage is vooral geschikt bij:

  • Fybromyalgie
  • Spanningen en Stress
  • Spierproblemen
  • Gewrichtsproblemen
  • Artrose
  • Spijsverteringsproblemen
  • Menstruatieklachten
  • Slechte doorbloeding
  • Migraine en chronische hoofdpijn
  • Slaapstoornissen en nachtelijke apneu aanvallen

Maar vooral voor diegene die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Hotstone Massage.
Wij brengen u de 'relaxed mode' en helpen u te onthaasten in het dagelijks leven.

Scroll naar boven