"Schoonheid en wellness in de zuiverste vorm"

Gezichtsbehandelingen

Ik ga voor 100% natuurlijke huidverzorging omdat dit garant staat voor een gezonde stralende huid. Wat je op je gezicht smeert moet je ook kunnen eten!

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Een fijne manier om kennis te maken met de behandelmethode en de producten.
Gezichtsreiniging - warme kompressen - huidanalyse - gezicht-, schouder-, nek- en decolletémassage - dag/nachtverzorging.

30 minuten € 29,50

Reinigingsbehandeling

KORTE REINIGINGSBEHANDELING

Een intensief reinigende behandeling erop gericht om de huid weer in balans te brengen en de talgproductie te normaliseren.

Dieptereiniging door middel van een peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, dag of nachtverzorging.

40 minuten €47,50

BASISBEHANDELING

Milde reiniging  - huidanalyse - wenkbrauwen harsen - dieptereiniging door een biopeeling - verwijderen van onzuiverheden - massage van hals, nek en decolleté - masker - dag/nachtverzorging.

60 minuten € 63,50

WELEDA WELLNESS BEHANDELING

Ontspannend voetenbad - korte voetmassage - reiniging van het gezicht, hals en decolleté - wenkbrauwen harsen - onzuiverheden verwijderen -biopeeling - massage van het gezicht, nek, hals en decolleté - masker - handmassage - dag of nachtverzorging.

90 minuten € 94,50

BEAUTY WELLNESS LAKSHMI

Luxe gezichtsbehandeling: een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

Warm aromatisch voetenbad - korte drukpuntmassage gezicht/hoofd - voetmassage - reiniging - huidanalyse - harsen/epileren wenkbrauwen - biopeeling - onzuiverheden verwijderen - uitgebreide massage hals, nek en decolleté - masker - kalmerende oogkompressen - hand/arm massage - dag/nachtcrème.

90 minuten € 94,50

KRISTAL FACE BEHANDELING

KRISTAL FACE BEHANDELING

Een heerlijk ontspannen behandeling om helemaal tot rust te komen.

Warm aromatisch voetenbad, korte voetmassage met warme stenen, reiniging van het gezicht, fruitzuurpeeling, wenkbrauwen harsen, onzuiverheden verwijderen, voedend masker, hand- en armmassage met warme stenen, drukpuntmassage van het gezicht, hals- en decolletémassage met warme stenen, dag/nachtcrème.

90 minuten € 94,50

BINDWEEFSELBEHANDELING

Het doel van mijn bindweefselbehandeling is het los masseren van verklevingen en het stimuleren van collageen dat in de huid is opgebouwd.
Door de afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen los te masseren en de doorbloeding te optimaliseren ontstaat een stralende en gelifte huid.

De bindweefselbehandeling is goed bij:

  • Acne
  • Littekens
  • Huidveroudering
  • Een verslapte huid en/of rimpelvorming, ook voor een dunne, gevoelige en couperose huid.
  • Rokers (grauwe) huid of een slecht doorbloede huid.
  • Voor het vertragen van het verouderingsproces en voor een betere opname van huidproducten en /of serums.

Om een gezonde en stevige huid te behouden adviseer ik 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en daarna eens in de 4 - 6 weken voor het mooiste resultaat.

45 minuten € 54,-

Een kuur van 6 behandelingen (1x per week) € 294,-

In combinatie met een gezichtsbehandeling bestaande uit: reiniging, peeling, bindweefselmassage, masker en dagcrème
€ 67,50

BINDWEEFSELMASSAGE MET CUPPINGS

Deze bindweefsel-met-cupping massage is dé natuurlijke facelift zonder botox.
Ook heel geschikt als boost voor een huid die wat extra's kan gebruiken na bijvoorbeeld een zwangerschap, een periode van stress, vermoeidheid en dergelijke.

Het is een specifieke bindweefselmassage waarbij er zowel manueel als met cups wordt gemasseerd. Dit is een al eeuwenoude massagetechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er dieper in de huidlagen kan worden gemasseerd. Hierbij wordt de huid vacuüm gezogen waardoor er meer doorbloeding komt en de stofwisseling van de huid wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. Deze 2 eiwitten worden door de huid zelf aangemaakt, maar naarmate we ouder worden vermindert dit proces. Een cupping massage zorgt ervoor dat de aanmaak hiervan in de lederhuid wordt gestimuleerd en het zelfgenezend proces van de huid wordt bevorderd.

De behandeling bestaat uit een geurbeleving, warm aromatisch voeten bad, voetreflex massage, milde reiniging, huidanalyse, bijwerken wenkbrauwen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, AHA Glycolzuurpeeling, speciale liftende gezichtsmassage d.m.v. cuppings, peel-off masker (werkt verstevigend en modellerend), kalmerend oogmasker en kalmerende oogkompressen. Afsluitend met een dag- of nachtverzorging.

70 min. € 84,50

 

ANANDA ANTI-STRESSBEHANDELING

Een heerlijk holistische behandeling voor iedereen die veel stress en werkdruk ervaart. Deze behandeling is gericht op ontspanning en het los laten van stress. De Ananda Anti - Stress behandeling is een aangename behandeling die aroma therapie en reflexologie combineert.

De behandeling bestaat uit:
* Stimuleren van drukpunten op de rug (Shiatsu), handen, voeten en benen.
* Geurbeleving van het gelaat met aromatherapie.
* Reiniging van het gezicht
* Gezichtsmassage met rozenkwarts edelstenen
* Massage van de nek met hotstones
* Hand en voetmassage

De behandeling wordt afgesloten met een klankschaal. De klankschaal biedt diepe ontspanning van het lichaam door trillingen.
Hierdoor komen spanningen los waardoor het lichaam weer kan herstellen.
U krijgt een flesje bloemwater met essentiele olien mee naar huis.

75 minuten € 89,50

Lakhsmi jeugdbehandeling

JEUGDBEHANDELING

Zowel voor jongens als voor meisjes tot 18 jaar.

Een intensief verzorgende behandeling, gericht op het normaliseren van de talgproductie. Tijdens een behandeling krijg je uitgebreid advies hoe je je huid het beste kan verzorgen.

Verwijderen van onzuiverheden, dieptereiniging, aromatische kompressen, masker, nek- en schoudermassage, dag- of nachtcrème.

45 minuten € 35,00

(eventueel uit te breiden met harsen of epileren van de wenkbrauwen en/of bovenlip voor  € 10,-)

Scroll naar boven