“Elk moment is een nieuw begin”

Gezichtsbehandelingen

Ik ga voor 100% natuurlijke huidverzorging omdat dit garant staat voor een gezonde stralende huid. Wat je op je gezicht smeert moet je ook kunnen eten!

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Een fijne manier om kennis te maken met de behandelmethode en de producten.
Gezichtsreiniging - warme kompressen - huidanalyse - gezicht-, schouder-, nek- en decolletémassage - dag/nachtverzorging.

30 minuten € 29,50

Reinigingsbehandeling

KORTE REINIGINGSBEHANDELING

Een intensief reinigende behandeling erop gericht om de huid weer in balans te brengen en de talgproductie te normaliseren.

Dieptereiniging door middel van een peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, dag of nachtverzorging.

40 minuten €47,50

BASISBEHANDELING

Milde reiniging  - huidanalyse - wenkbrauwen harsen - dieptereiniging door een biopeeling - verwijderen van onzuiverheden - massage van hals, nek en decolleté - masker - dag/nachtverzorging.

60 minuten € 63,50

VOOR

AFTER

LUXE PURE CELL TREATMENT

Puur Natuur

Een mooie en natuurlijke manier om de huid te verjongen en te verstevigen.

Diepwerkende anti-aging behandeling.

* Stimuleert de celvernieuwing
* Geeft de eigen huidcellen meer weerstand
* Beschermd de huid tegen vrije radicalen
* Stimuleert de aanmaak van collageen
* Bouwt de zuurbeschermingslaag van de huid op
* Geeft glans
* Verhoogt het herstelvermogen van de huid
* Vergroot de vitaliteit en veerkracht
* Onmiddellijk resultaat met lange werking 

MÅ Pure Cell Treatment is een behandeling met levende plantaardige stamcellen voor een unieke glans!
MARIA ÅKERBERG is de eerste op de markt die een behandeling met levende plantaardige stamcellen kan bieden. 

Antioxidanten en vitaminen in levende vorm!

Ingekapseld in de natuurlijke celmembraan. We zetten nu een stap in de toekomst en bieden een uniek masker met levende cellen van de rozewortel (Rhodiola). Deze rozewortel wordt, vanwege de positieve eigenschappen, al lang als medicinale plant gebruikt. Het werd gebruikt als supplement voor het verhogen van fysieke en mentale prestatie, gaat vermoeidheid, stress en depressie tegen. Het bevat ontstekingsremmende eigenschappen en veel antioxidanten. Omdat we actieve stamcellen gebruiken, zien we een versterkend resultaat op alle huidtypen. Gewoonlijk wordt gedroogd extract van de rozewortel gebruikt maar vanaf nu gebruiken we levende plantencellen!

Salon behandeling:
Pure cell treatment is een behandeling die de huid voedt in de meest krachtige vorm.
Voordat de cellen op de huid worden aangebracht, worden de celmembranen geplet en kom je bij de celkern, waar het voedzame gedeelte zich bevindt. Dit is niet van dieren of bacteriën, maar het zijn plantaardige cellen met echte levenskracht vanuit het plantenrijk. De cellen worden gekweekt in een beschermd milieu, welke is aangepast zodat de cellen hun volledige potentieel ten aanzien van voeding kunnen benutten. Dit is een celvorm in het voorstadium van de rozewortel. Het is nog niet bepaald welke plantenvorm het zal worden. Daarom hebben de cellen effect op de toestand van de huid. Het geeft de huid kracht om zichzelf te repareren.

Levenskracht vanuit het plantenrijk
Deze behandeling is voor iedereen geschikt en kan het hele jaar door plaatsvinden. Het is met name geschikt als de huid meer vitaliteit en versterking kan gebruiken. Het is de hoog intensieve voedingswaarde die op celniveau inwerkt. Is voor alle huidtypen geschikt omdat de cellen werken daar waar behoefte is. Het gebruik van verse nieuwe plantaardige stamcellen is nieuw binnen de huidverzorging.
De behandeling is geheel natuurlijk.

Thuis:
​Onmiddellijk resultaat wensen we allemaal, maar het voornaamste is dat we resultaat op lange termijn krijgen. Gedurende lange tijd hebben onderzoekers gekeken naar wat de huid opbouwt en ook langere tijd werkt. Niet geheel verrassend blijkt dat het, net als wat ons lijf betreft, om voedsel gaat: goede ecologische vetzuren, antioxidanten en vitamines. Dat is wat de huid opbouwt en ouderdom tegengaat.
​Datgene wat je iedere dag doet, bepaalt het resultaat voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk om ook de juiste producten voor thuis te gebruiken.

90 minuten € 149,50

BEAUTY WELLNESS LAKSHMI

Luxe gezichtsbehandeling: een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

Warm aromatisch voetenbad - korte drukpuntmassage gezicht/hoofd - voetmassage - reiniging - huidanalyse - harsen/epileren wenkbrauwen - biopeeling - onzuiverheden verwijderen - uitgebreide massage hals, nek en decolleté - masker - kalmerende oogkompressen - hand/arm massage - dag/nachtcrème.

90 minuten € 94,50

KRISTAL FACE BEHANDELING

Een heerlijk ontspannen behandeling om helemaal tot rust te komen.

Warm aromatisch voetenbad, korte voetmassage met warme stenen, reiniging van het gezicht, fruitzuurpeeling, wenkbrauwen harsen, onzuiverheden verwijderen, voedend masker, hand- en armmassage met warme stenen, drukpuntmassage van het gezicht, hals- en decolletémassage met warme stenen, dag/nachtcrème.

90 minuten € 94,50

ANANDA ANTI-STRESSBEHANDELING

Een heerlijk holistische behandeling voor iedereen die veel stress en werkdruk ervaart. Deze behandeling is gericht op ontspanning en het los laten van stress. De Ananda Anti - Stress behandeling is een aangename behandeling die aroma therapie en reflexologie combineert.

De behandeling bestaat uit:
* Stimuleren van drukpunten op de rug (Shiatsu), handen, voeten en benen.
* Geurbeleving van het gelaat met aromatherapie.
* Reiniging van het gezicht
* Gezichtsmassage met rozenkwarts edelstenen
* Massage van de nek met hotstones
* Hand en voetmassage

De behandeling wordt afgesloten met een klankschaal. De klankschaal biedt diepe ontspanning van het lichaam door trillingen.
Hierdoor komen spanningen los waardoor het lichaam weer kan herstellen.
U krijgt een flesje bloemwater met essentiele olien mee naar huis.

90 minuten € 94,50

BINDWEEFSELBEHANDELING

Het doel van mijn bindweefselbehandeling is het los masseren van verklevingen en het stimuleren van collageen dat in de huid is opgebouwd.
Door de afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen los te masseren en de doorbloeding te optimaliseren ontstaat een stralende en gelifte huid.

De bindweefselbehandeling is goed bij:

  • Acne
  • Littekens
  • Huidveroudering
  • Een verslapte huid en/of rimpelvorming, ook voor een dunne, gevoelige en couperose huid.
  • Rokers (grauwe) huid of een slecht doorbloede huid.
  • Voor het vertragen van het verouderingsproces en voor een betere opname van huidproducten en /of serums.

Om een gezonde en stevige huid te behouden adviseer ik 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en daarna eens in de 4 - 6 weken voor het mooiste resultaat.

45 minuten € 54,-

Een kuur van 6 behandelingen (1x per week) € 294,-

In combinatie met een gezichtsbehandeling bestaande uit: reiniging, peeling, bindweefselmassage, masker en dagcrème
€ 67,50

Lakhsmi jeugdbehandeling

JEUGDBEHANDELING

Zowel voor jongens als voor meisjes tot 18 jaar.

Een intensief verzorgende behandeling, gericht op het normaliseren van de talgproductie. Tijdens een behandeling krijg je uitgebreid advies hoe je je huid het beste kan verzorgen.

Verwijderen van onzuiverheden, dieptereiniging, aromatische kompressen, masker, nek- en schoudermassage, dag- of nachtcrème.

45 minuten € 35,00

(eventueel uit te breiden met harsen of epileren van de wenkbrauwen en/of bovenlip voor  € 10,-)

Scroll naar boven