Wellness & Massage

100% natuurlijk, ayurvedisch en holistisch

Jasara is een coaching & wellnesspraktijk die zich richt op huidverzorging en wellness in de zuiverste vorm. Ik ga voor 100% natuurlijke huidverzorging omdat dit garant staat voor een gezonde stralende huid. Wat je op je gezicht smeert, moet je ook kunnen eten!

De behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Ik ga voor 100% natuurlijke huidverzorging: wat je op je gezicht smeert, moet je ook kunnen eten!

Voetreflexbehandelingen

Breng je lichaam weer in balans

Lichaamsbehandelingen

Kom tot rust en ontspan

Mamabehandeling

Ontspanning, verlichting, bezinning en een moment heerlijk voor jezelf en de baby

Women's Balance

Het natuurlijk ritme in het leven is als een melodie, waar je aandachtig naar kunt luisteren terwijl je geniet van deze behandeling waarbij je je helemaal ontspannen voelt.

Extra behandelingen

De producten waar ik mee werk

Lakshmi

Huidverbetering en wellness in één

De producten van Lakshmi zijn zuiver natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten, bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij.
Lakshmi is ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen.
De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere, ontspannen uitstraling.
Wilt u thuis ook genieten van deze heerlijke producten? Dat kan. De Lakshmi-producten waar ik in de salon mee werk zijn bij mij ook te verkrijgen.

Wat is Ayurveda?

Vata, Pitta en Kapha

Lakshmi is 100% natuurlijk, biologisch, Ayurvedische en dierproefvrij. Maar wat is nu ayurveda?

Ayurveda is de wetenschap van het leven, een eeuwenoude genees- en levenswijze uit India.
Ayurveda erkend drie types persoonlijke constituties ofwel levensenergieën, Dosha’s genaamd: Vata, Pitta en Kapha en alle combinaties hiervan.
Middels een vragenlijst bepalen wij uw constitutie zodat wij de producten volledig op u af kunnen stemmen.

Behandelingen met Lakshmi zijn meer dan een schoonheidsbehandeling alleen. Door aromatherapie en de drukpuntmassages wordt u ook innerlijk in balans gebracht.

Lakshmi kijkt niet alleen naar de zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak. Dankzij aromatherapie en naturopathie zijn de Lakshmi-behandelingen in staat om de drie Dosha’s in balans te brengen en de verhoudingen in ieders persoonlijke constitutie  te herstellen.

 

Voeding is het eerste, het laatste en het beste medicijn
Scroll naar boven